Almanya Sel : G Dhjhq0ide2im

Almanya Sel : G Dhjhq0ide2im. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya'nın güney ve batı bölgelerinde metrekareye neredeyse 200 kilogram yağış düştü.

Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme. Evler çöktü, 30 kişi kayıp. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Almanya'da sel ile ilgili haber, galeri ve video içerikleri

Qxcqx2vrrlivgm
Qxcqx2vrrlivgm from geoim.bloomberght.com
Haber metninin boyutu haber metnini yazdır caddeler göl oldu. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi.

Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor.

Almanya, belçika ve i̇sviçre'de sel felaketi yaşandı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 33'ten 42'ye yükseldi. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. 70 kişiden ise haber alınamıyor.

Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi.

R Ck4vc0kjyzqm
R Ck4vc0kjyzqm from cdn.yeniakit.com.tr
Almanya'daki su baskınları can kaybının yanı sıra büyük maddi hasara neden oluyor. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi.

Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu aktarıldı.

42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Polis, selde 42 kişinin hayatını kaybettiğini, 70'den fazla kişinin de kaybolduğunu belirtirken, yaklaşık 50 kişinin ise. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Almanya, belçika ve i̇sviçre'de sel felaketi yaşandı. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu. Afp'de yer alan haberlere göre minimum ondokuz insan hayatını.

Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Almanya'nın güney ve batı bölgelerinde metrekareye neredeyse 200 kilogram yağış düştü.

Rgofapujvyqcim
Rgofapujvyqcim from img.piri.net
Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. En az 9 can kaybı var. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti.

Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Haber metninin boyutu haber metnini yazdır caddeler göl oldu. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. 70 kişiden ise haber alınamıyor. Almanya'daki su baskınları can kaybının yanı sıra büyük maddi hasara neden oluyor. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp.

0 Response to "Almanya Sel : G Dhjhq0ide2im"

Posting Komentar